Pengikut

BERSIH ?? bersihkan jiwe mu dulu...

Asslamualaikum...
 malam ni tak nak cakap banyak...bukak facebook dari pagi sampai ke malam ... penuh wall BERSIH .BERSIH . BERSIH....so kite layan je ape member2 facebook aku ni mengarut..























So ape pun pendapat anda..anda ade hak..sebab anda semua rakyat Malaysia..Kesimpulan siapa yang join bersih ni SAKAI . Kalau tak ada yang cari pasal..kalau duduk kat rumah .Mesti tak ada yang mati kena langgarkan?? So salah siapa??


Entry iNi mEnaRik taK?? Like dAn shAre ok..tenks !

6 ulasan:

Meor Adzim berkata...

kerja gila duk printscreen hak cipta orang lain.. apa-apa pun gud job... berhati2 ya.. jangan terlalu berani.. Blogging For Community.. cahayakeagungan.blogspot.com

Bubble_Haze berkata...

Huhuhu...kes panas ni...maklum la. Manusia tak pernah puas dengan apa yang ada kan? Chill sudah...

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

meor : sebab xda kerja lah dok print screen hahaha

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

buble : haha no komen...

Hanya aku berkata...

tapi kalau awak fikirkan balik. kalau x buat Kerja SAKAI ni.. ! bila lagi keadilan dapat di tegakkan. tv3 segala bgai bohong belaka. mana kuasa kita sebagai rakyat.. haih.. mmg la aman tapi dari segi fizikal ja la mental hancur! tak kan kita nak trus hidup dengan dosa.. korang fikir apa yang najib buat selama ni btul,? give me example?
kalau isteri dia pun boleh bli cincin berharga berjuta ringgit tapi masih ada rakyat yang tidak makan walau sebutir nasi ? adil ka gitu ? hmm.. pikir-pikirkan lh.

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

hanya aku : komen awak macam cakap sy sokong najib je kan?? Saya xsokong mana2 pihak la... sy cuma sekeras2 nye nak cakap..perbuatan pihak bersih ni salah .. bukan macam ni cara nak tunjuk perasaan :) peace