Pengikut

FAktor utama terjebak HUBUNGAN SEJENIS



Kebelakangan neh gua tgk ramai kan yg kecoh2 pasal hubungan sejenis ni..dari pengalaman gua sendri..<--------- ayat xeh blah gua nie...hahaha ape yang gua nak hurai kan kat sini ..boleh lah di kongsi kan bersama ..bukan nye di jadi kan cacian atau makian..ini cuma pandangan gua .. LAKI POMPUAN ..semua dah xde nafsu kat kaum berlainan jenis..

bila keluar jek tengok lelaki kacak2..wangi2..tapi takut nak dekati..same jugak seperti perempuan..makin banyak pulak yg cun-2... bila sama jenis sendiri yg tgk dh naik nafsu..apetah lagik yg xsame jenis tgk kan..?? mau xterancam gelora iman di dada..??

hek eh..gua taw lah sbb gua memang suka kawan dgn mereka2 yg pelik2 neh..sbb gua pun jenis yg pelik2...ape yg gua dapat kongsi kan ni korang jgn anggap gua sokong..gua cube untuk memahami ape yg mereka rase...


1.Untuk merasakan sesuatu yang berbeza
lesy :kebanyakan lessy yg aku kenal... semua nya suka tgk perempuan yg cantek2 dan manja..
gay : dan gay pulak ..kebanyakan nya... mereka ni ...ada dua jenis..satu suke tgk lelaki manja... cos yg tu nak wat wife diorang..then yg kedua..dorang yg lembut2 ni pulak xboleh tgk lelaki yg kacak2 dan badan sedap.. 

mereke ni suke melakukan sesuatu yg berbeza..maksud nya diorang nak merasa nikmat sesuatu hubungan seks...kebanyakan gurl yg selalu beri alasan " alah buat dgn gurl..xmengandung..bila dgn boy belum pape mengandung..xluak lah buat dgn gurl ni"
alasan boy plak " dye manje..i suke...i rase kaseh syg yg diberi..perempuan zaman skrg ni semua xboleh percaya..janji daddy i boleh jage i.. kan dady kan " smbil menjeling2 tok laki dia...ngahahaha..

2. Bersembang secara emosional dan verbal
lelaki susah nak paham permepuan..dan perempuan susah nak paham lelaki..ni jugak salah satu faktor yg sgt tinggi...thats y lah ramai perempuan crik perempuan skrg..xkurang jugak ngan guys2 yg ada..bg mereka...senang untuk memahami bila couple sejenis..sbb tu mereka ni selalu intim bila melakukan seks...??

3. Mengubati sakit hati
Kebanyakan nye ..ada kisah tersendiri..mungkin masa kecil pernah di rogol oleh lelaki..atau pon bagi lelaki mungkin mase stay di hostel telah di cabul oleh abg2 senior...bagi mereka...mcm aku ckp tadi..mudaH MEmahami bila sesama jenis..atau pon yg lebih tepat mungkin mereka ni mempunyai keinginan seks yg tinggi ..sehingga sanggup menggoda kawan sejenis sendiri untuk melakukan seks..kebanyakan nye macam tu la..keinginan mereka sgt tinggi..

4.lebih LEmbut
Perempuan ni ada bibir yang sangat lembut dan ciuman juga lembut. ciuman mereka tu dah membuat kan mereka lebih mudah serasi..lelaki pulak...kebanyakan nye lebih suka melakukan secara rakus...kekadang wanita sukar untuk di fahami keinginan .. bila mereka bersama pasangan..ada satu perasaan yg sukar di gambar kan..seperti melonjak2 ingin melakukan sesuatu yg memuaskan mereka.

5.Perempuan lebih pandai dalam seks oral
lesy : lebih suka mecukur bulu kemaluan mereka sehingga apabila di sentuh pasangan mereka...menjadi satu nikmat buat mereka bersama .perempuan kan suka lembut2..wangi2..kekadang gurl ni lebih manja bila melakukan seks..
gay : suka menghiburkan pasangan mereka ... bila mereka berada bersama pasangan ..salah seorang mesti akan bertindak seperti mereka hero untuk menjaga pasangan mereka yg seringkali di beri nama "wife " erkkk...??

6.tidak pengotor
LESY : selesa buat seks dekat tempat yang bersih, dengan seluar dalam yang baru,... kecuali yg betul2 nafsu buaya..yg sanggup buat dalam semak..ngahahaha...
GAY : juga seorang pembersih.thats y lah kau tgk gay2 ni kebanyakan nye semua voke...sakit mate gua memandang..ishhhh...ape lah naseb calon suami gua..ecem2 tapi...........?? 

7.Kasih sayang
Tidak di nafi kan golongan ni sangat penyayang..pendengar yg hebat.. mereka lebih suka mementingkan pasangan sendiri dahulu sebelum memikir kan tentang diri diorang... diorang pasangan yg sgt hebat..tapi malang nya.salah di sisi undang2 negara kita.. apetah lagik agama ISLAM


P/SKebanyakan perempuan biasanya mendapat pengalaman seksual dengan sesama jenis sekali atau dua kali dalam hidup mereka.Tetapi mereka tidak mengganggap bahawa diri mereka itu lesbian, cuma perasaan ingin tahu sahaja,” kata Suzi Godson seorang pakar seks dan hubungan di dalam The Times dan selaku penulis The Sex Book. Ada beberapa perkara yang menjadi penyebab kenapa perempuan suka buat eksperimen dengan perempuan yang lain.

pesanan aku untuk kwn2 gay ,lessy, n pengkid:KOrang tetap kawan aku.. prinsip yg aku pegang dari dulu..aku xpernah nak pakse sape2 untuk berubah..sebab semua tu akan datang sendiri dari hati korang..golongan ni xboleh di paksa secara kasar..sbb diorang akn lebih bertindak agresif.. nasihat lah mereka secara bersahaja.. mungkin itu akn lebih di terima...yg paling penting kita sebagai kawan .msty lah selalu memberi semangat.dan selalu mendoa kan...Aku xpernah pakse korang untuk berubah..tapi korg sndri boleh PIKIR..NAMPAK ..LIHAT...ape yg berlaku dpn mata kite dunia sekarang...MATI SEMAKIN HAMPIR..?? korg sanggup mati dalam keadaan macam tu..?? YA ALLAH ampun kan dosa ku..ampun kan dosa kwn2 ku..amin .


Entry iNi mEnaRik taK?? Like dAn shAre ok..tenks !

13 ulasan:

Zuewairy berkata...

gud job!!!

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

gud job.?? hahaa adeh

Hanis Nizam berkata...

Err , geli pulak baca pasal ni . Papepon thanks sharing . At least saya tahu :)

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

hahahahah geli..??? tettttttttttttttt kah3

faizulosman berkata...

jangan lah buat perkara macam tu kerana ia merupakan dosa besar... nabi tak ngaku umat... kalau berzina pun masih ada pengampunan buat umat manusia tp bila da homosek... tak tahu lah...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/11/tg2km-kembali.html

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

manusia xpernah larik dr wat salah..hurmm pkir2 kan lah semua yekk

Nurul ain berkata...

ada kawan 2 alam jugak... dan terkejut bila diorang buat dpan mata ain... sebagai kawan, kita bagi nasihat pun cukup dah.. nak berubah ke tak itu pada diorang :)
Inspirasi Nurul Ain

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

Tapi kekadang teringin gak nak tgk dorang semua berubah :)

dayang Citra berkata...

Perkara benar yang sering org hindari.Semoga ramai yang sedar.Janganlah jadi kaum nabi Lut.

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

sekarang ni pergi jek mana2..konfirm jumpa..dh berlambak kaum mcm nie..ntah la

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

CekbOlat-bOlat berkata...

nabi tak ngaku umat -_____-"

Aku Penghibur berkata...

masyaALLAH ....:( sedihnya generasiku ... semoga mereka kembali ke pangkal jln